求婚支援Ki

預約求婚諮詢

求婚支援實例

讓I-PRIMO為您創造新的幸福起點,實現她夢寐以求的浪漫求婚!

求婚支援Ki

求婚支援Ki

來自Ki & Carmen的求婚故事:

第一次去睇戒指,就去左I-PRIMO喇!之前我係經Facebook查詢一輪,I-PRIMO的回覆態度超級好,令我留下好印象。同埋我女朋友好鍾意日本,同佢一齊4年,都去左10次日本,所以就決定去日本品牌I-PRIMO度睇戒指。

襯女朋友去旅行,就捉埋個朋友一齊上去銅鑼灣旗艦店揀!一上到去好pro咁有一層專係serve我地,真係有好多款揀!諮詢師Nicole 好耐心地介紹每一款畀我知,跟住超有耐性咁睇埋我IG相,再畀意見我女朋友適合邊一款。經過差唔多三小時終於揀好款,再決定埋鑽石就買了!

其實買戒指都唔係重點,重點係I-PRIMO強勁既日本求婚支援服務,幫我在日本訂哂位同花,令我在監獄餐廳求婚成功!呢個真係不得了!

有一些小插曲,係求婚前兩日女朋友突然之間話唔去監獄餐廳,怕餐廳關燈。我即刻騰哂雞,搵Nicole幫手問下可唔可以查詢到餐廳關燈的時間。Nicole二話不說即刻幫我send email去問,呢一點我真係好佩服:一跟跟到尾既服務態度!

Anyway, 成個求婚過程好smooth!

咁我求婚成功,下一步梗係回頭買對戒啦!

2017_204-Ki-Carmen

求婚日期:2017年11月

即刻預約來店,享受日系貼心服務,
踏出未來幸福生活的第一步!

求婚諮詢 ‧ 來店預約